Sarah Tjeerdsma Blessons

A leap of faith

Wat is dat toch een mooi zin. A leap of faith. Een sprong in het diepe. In vertrouwen. Het komt goed! Dat ademt die zin.

Als je terugkijkt op jouw leven: Welke Leap of faith heb jij dan genomen?

En

Welke Leap op faith werd veroorzaakt door iets buiten jou? 

Blessons

Ik zou typen “iets groters” buiten jou, omdat dat is hoe ik in het leven sta. Life lessons + blessings make beautiful Blessons✨. Maar op het moment dat iets je overkomt voel je dat niet altijd zo en dat is logisch. Soms zie je dat redelijk snel, soms pas jaren later. Of opent zich jaren later weer een diepere laag. Dat blijf ik het gave aan spiritualiteit vinden, dat je jezelf opent voor het grotere en daarmee de grotere betekenis van je leven en wat je overkomt. Bewustwording en bewustzijn, that’s all.

Mijn antwoorden:

1.1 Het scheiden van mijn man

1.2 Het overlijden van mijn vriend

2.1 Kiezen voor mijzelf door te stoppen met een carrière die niet Sarah is

2.2 …..

Gek eigenlijk, “veroorzaakt door iets buiten mij” is echt lastiger te beantwoorden. En eigenlijk alle antwoorden die ik geef op “buiten mijzelf veroorzaakt” liggen op het gebied van de dood en ik wil geen drama queen zijn (daar ligt nog een puntje van zelfonderzoek😉). Miskramen. Getuige van een dodelijk ongeval. Maar ook het besluit van een groep mensen dat zij mij binnen een half jaar weg zouden krijgen hoort erbij. Destijds voelde ik nog de bewijsdwang door hard werken. Nu had ik hart werken ingezet.

De levensles

Kijk ik vanuit de bril van iets groters, dan zie ik met stip uit alles wat ik antwoordde:

KIEZEN VOOR JEZELF

KIEZEN VOOR LEVEN 

Welke boodschap ligt er achter jouw antwoorden? Maak dat echt als belangrijk onderdeel van je zielsmissie. Daar ligt een opening voor jou om nog meer in flow te leven. En ga nog eens een laagje dieper, wat is daar dan voor nodig? Als ik nog een laagje dieper ga dan is vertrouwen ELKE keer een voorwaarde. Kijk ik naar Human design, de Tzolkon kalender, mijn eigen dagboeken….vertrouwen is voor mij persoonlijk een grote missie in dit leven.

Kiezen voor mijzelf. Echt te leven. Niet in angst maar in de vrijheid van mijn ziel. Creëren vanuit vertrouwen, maar eerst vertrouwen creëren. 

Bijzonder willen zijn

Ik had schijnbaar grote life events in het script van mijn zielsmissie gezet. Ik hoop voor jou dat ze minder heftig zijn en geef je het volste vertrouwen: ook dan zijn de levenslessen groots. Juist dan! Ook dan heb je alle recht om je levenslessen hieruit te delen (even voor al die coaches die zichzelf tekort doen). Ook dan is elke les bijzonder. Niemand heeft of wil elke dag een groot bord voor z’n neus (life event) met: het moet anders!! De kracht zit juist in het afstemmen in elk moment op wat juist is voor jou🙏🏼

Ik heb altijd bijzonder gevonden willen worden, maar in weinig stak ik er bovenuit. Toen ik mij bezig ging houden met spiritualiteit wou ik ook daarin graag bijzonder zijn. Vol heldere gaven. Gevoeligheid. Bijzondere dingen die ik had gedaan. Mensen die mij als kind al als bijzonder zagen. Maar nee ” ik was gewoon. Ik kan er nu om lachen, want was is gewoon toch bijzonder geweldig. En wat ben ik gezegend met de vele dingen die ik goed kan. Hoe bijzonder is het om gewoon jezelf te durven zijn.

Gewoon is f*cking geweldig

We leven op aarde weleens de strijd van “the biggest”, Terwijl de grootsheid van binnen zit en zich voor iedereen op andere manier mag uiten naar de buitenwereld. Dat voel jij ook toch? En zit er ergens toch niet nog dat vergelijk ook in jou? Laat het je dan vooral inspireren: wat daarin vind ik zo bijzonder en gun ik mijzelf❤️ Onderzoek dat 🔥eens, want daarin zit een prachtig kado aan jezelf.

We zijn samen één. We hebben Nelson Mandela’s nodig, maar ook Jan Doedel. We hebben het collectief nodig om het verschil te maken. Ieder mens die een levensles herkent, erkent en het leven hiernaar invult is nodig. Iedereen, met welke missie dan ook, is nodig. 

En het leuke: al lijkt het allemaal niet zo bijzonder…..je hebt geen idee wat voor bijzonders er nog voor je ligt of welk bijzonder verhaal jouw leven speelt op groter niveau. Hoe denk je dat dit was voor Nelson Mandela bijvoorbeeld?

Dus voel je bijzonder in alles wat je doet. Voel of ben jij de grootste rockster in alles wat je doet. Prijs jezelf voor elke stap die je neemt. Schrijf je autobiografie zo vaak je kunt, want daarin ontdek JIJ nog meer over jezelf. Shine en pak je podium. Van werkoverleg tot familiebezoek. Van zingen onder de douche tot Zumba voor de tv. Rock on girl (or boy)!

En ik geef mijn mooie les graag door aan jou: Kies voor jezelf! Kies om echt te leven! In vertrouwen! Helemaal jij!

Count your Blessons❤️ and rock on🔥