Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Flow en geluk

Hoe jij vrijer en meer in flow leeft!

Ik zat weer eens te drukken tegen verandering. Stond stil. Wil ik het nou anders met Blessons of (toch veel liever) niet? Ik kreeg een mooie boodschap door, die direct flow bracht. Nieuwe ideeën vormden zich. De cyclus van het leven accepteren, is de boodschap. Waarin mag jij dat doen?

Lees meer
Sarah Tjeerdsma Blessons

Coachingstrajecten bij Blessons

Ik voel mij zo dankbaar. De veelheid aan coachingstrajecten, de thema's, zijn zo'n mooie spiegel van het leven. Ook van mijn leven #synchroniciteit Kijk maar eens welke onderwerpen de revue al hebben gepasseerd...

Lees meer
Sarah Tjeerdsma

Van onderuit naar openbaring

Aan het einde van je tunnel, is licht. Ook aan het einde van een fase in je leven. Afgelopen weekend ging ik onderuit. Hard. Ik ontdekte vervolgens dat ik manifesteerde wat ik wenste. En dat ik een nieuw hoofdstuk mag openen.

Lees meer

Veranderen is eng

Je ziel volgen is eng. Opeens spiritualiteit omarmen en uitspreken. Het leven.... Je baan opzeggen om je hart te volgen. Je familie of partner zeggen dat jij iets anders gelooft. Al deze struggles helpen jou te groeien.

Lees meer
Jij leeft je verleden

Jij leeft je verleden

Alles wat je ziet komt uit het verleden. Je zielsmissie bestaat eruit om hieraan voorbij te gaan. Jouw ziel weet het beste wat jouw pad is. Daar kan je hoofd nooit tegenop.

Lees meer
slapeloosheid

Slapeloosheid

Ik ben vaak een slechte slaper geweest, maar het gaat steeds beter met hulp van "bovenaf". Mijn spiritteam gaf mij een mooie manier om in slaap te vallen en ik deel deze in een filmpje met jou.

Lees meer

De 7 jaren van spirituele ontwikkeling

De cycli van spirituele ontwikkeling is prachtig! Alles heeft een functie. Ik weet niet waarom, maar ik "moest" er over schrijven. Wellicht voor jou om te voelen waar jij "bent"? Of het aanbod van Blessons bij jou past? ❤️

Lees meer

Holy Moly, what the piep happened?!

Holy moly wat een dag. A trip to memorie lane. Een theatervoorstelling vol synchroniciteit. Mijn eerste Clubhouse ervaring (no dresscode hihi). Belemmeringen uit het verleden. Openingen naar het heden. Ik zou het "even" lezen ter inspiatie!

Lees meer