Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Sarah Tjeerdsma

Van onderuit naar openbaring

Aan het einde van je tunnel, is licht. Ook aan het einde van een fase in je leven. Afgelopen weekend ging ik onderuit. Hard. Ik ontdekte vervolgens dat ik manifesteerde wat ik wenste. En dat ik een nieuw hoofdstuk mag openen.

Lees meer

Veranderen is eng

Je ziel volgen is eng. Opeens spiritualiteit omarmen en uitspreken. Het leven.... Je baan opzeggen om je hart te volgen. Je familie of partner zeggen dat jij iets anders gelooft. Al deze struggles helpen jou te groeien.

Lees meer
Jij leeft je verleden

Jij leeft je verleden

Alles wat je ziet komt uit het verleden. Je zielsmissie bestaat eruit om hieraan voorbij te gaan. Jouw ziel weet het beste wat jouw pad is. Daar kan je hoofd nooit tegenop.

Lees meer
slapeloosheid

Slapeloosheid

Ik ben vaak een slechte slaper geweest, maar het gaat steeds beter met hulp van "bovenaf". Mijn spiritteam gaf mij een mooie manier om in slaap te vallen en ik deel deze in een filmpje met jou.

Lees meer

De 7 jaren van spirituele ontwikkeling

De cycli van spirituele ontwikkeling is prachtig! Alles heeft een functie. Ik weet niet waarom, maar ik "moest" er over schrijven. Wellicht voor jou om te voelen waar jij "bent"? Of het aanbod van Blessons bij jou past? ❤️

Lees meer

Holy Moly, what the piep happened?!

Holy moly wat een dag. A trip to memorie lane. Een theatervoorstelling vol synchroniciteit. Mijn eerste Clubhouse ervaring (no dresscode hihi). Belemmeringen uit het verleden. Openingen naar het heden. Ik zou het "even" lezen ter inspiatie!

Lees meer
Sarah Tjeerdsma Blessons

A leap of faith

Welke leap of faith nam jij of nam het leven voor jou? Welke levenslessen zitten hierin? Wat vertelt het over je zielsmissie? Ik vertel je mijn antwoorden en ben benieuwd naar de jouwe🙏🏼

Lees meer

Rebirth

Ik voelde opeens sterk dat 2021 voor mij in het teken staat van Rebirth. Perfectionisme loslatend, echt 100% zielenkracht. Maar hoe is dat als je ziek bent? Als je net een dierbare verloren bent? Lees mijn "hersenspinsels"....ervaar wat hierin jou wakker maakt. En weet: ik ben een luisterend oor, ook voor jou🙏🏼❤️

Lees meer

Stilte retraite, gewoon thuis

De plotselinge reparatie van mijn macbook bracht een "stilte retraite". Het werd een rollercoaster en een studie bij de universiteit van het leven and beyond! Lees in deze blog wat het allemaal heeft gebracht.

Lees meer