Coaching voor mannen

Het leven daagt ons uit. 

Familie, geliefden, (werk)relaties, situaties. Van scheiding tot ontslag. Van niet begrepen worden, tot je hart meer wensen te volgen.
Iedereen komt op een punt in zijn of haar leven deze uitdaging tegen. Soms weet je het even niet. Sta je stil. Leidt elke stap die je in gedachten neemt, tot een onwenselijke situatie. Voel je vele emoties, denk je vele gedachten. Lig je wellicht wakker. Voel je je alleen en wil je het anders.

Op die momenten kan het heel helpend zijn een onafhankelijk laagdrempelig iemand naast je te hebben. Waar je alles mee kunt delen, van boosheid tot verdriet en van schaamte tot passie. Om zo te ontdekken waar jouw kracht en richting zit.

Sarah Tjeerdsma

Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik ben er voor jou. Ik coach jou om je weer lekker jezelf te voelen. Krachtig in datgene wat jij verlangt, misschien in datgene wat jij bent verloren. Ik help jou te dragen in balans, wanneer jij “de wereld” op je schouders lijkt te dragen. Ik confronteer waar nodig. Ben een luisterend oor en zet jou in actie!

Voel jij bijvoorbeeld herkenning in?

 • je voelt de druk van verantwoordelijkheden
 • je wilt voor jouw geluk gaan
 • je vrij voelen om die keuze te maken die je voel
 • je voelt dat jij moet zorgen dat alles goed blijft gaan
 • je raakt controle kwijt
 • het werk begint je steeds meer te achtervolgen
 • je verlangt naar manieren om “hieruit te stappen”
 • je hoofd is druk met allerlei manieren om controle te houden
 • je wil alle ballen niet meer hooghouden, maar liever keihard weggooien
 • intimiteit voel je steeds minder en lukt je minder
 • je vlucht in dingen die je niet trots maken op jezelf

Coaching op maat

1 gesprek, een serie, een dagdeel. Jouw coaching wordt gevormd met, door en voor jou. Laten we beginnen met kennismaken! Begin simpelweg met het delen van jouw verhaal of wat jou bijvoorbeeld dwars zit. Ik denk vrijblijvend graag met je mee en ontdek samen met jou òf en hoe ik jou kan helpen.

Misschien is dit totaal uit je comfort zone, maar wil je toch een stap zetten. Wil je liever mailen om zo een eerste stap te zetten? Dat kan!

nog even over mij...

Ik ben er voor jou zonder oordeel

Een kat in het nauw maakt vreemde sprongen. Ik weet er alles van. Dingen doen of voelen waar je niet tots op bent.  Ik begrijp dat. Het zegt niets over wie jij bent, maar over waar jij bent in je leven. Time to change!

Ik ken het donker

Ik begrijp hoe donker het leven kan voelen. Ik heb van heel dichtbij mogen ervaren, hoe ver dit iemand kan drijven. Wanneer de grootste last in stilte wordt gedragen. Doorbreek het. Er is 100% licht ook voor jouw tunnel.

Ik ben geen man, maar...

Dochter van een aannemer. 10 jaar werkend in het gevangeniswezen, met dagelijks zo’n 300 mannen om mij heen. Trust me, I know my share of man. Huis verbouwen? Ik deed het in mijn eentje. Van buitenwerk schilderen, tot laminaat leggen. Ach, ik hoef je niet te overtuigen. Ik wil je alleen vertellen dat ik naast vrouwelijk, ook zeker een pittige nuchtere doorpakker ben. En ja, ik geloof dat niets voor niets is. Dat ook jouw situatie een weg is naar dichter bij jezelf leven.