Sarah Tjeerdsma Blessons

Coachingstrajecten bij Blessons

Ze komen vaak op zulke wonderlijke wijzen tot stand. Vanuit een gevoel. “Ik weet niet precies waarom, maar deze dame roept me”. Dat gevoel volgen is goud waard. Dat weet ik zelf uit trajecten die ik volgde bij coaches. Ik zou ook willen zeggen, bij psychologen. Maar deze worden te vaak vanuit het systeem je toegewezen en daarmee mist een diepe verbinding vanuit je eigen innerlijk weten. Meer “omdat is weet het goed voor je is” ipv “het voelt gewoon goed en kloppend!!”. Zonder weten, maar voelen.

Coachingstrajecten kennen zoveel onderwerpen:

  • Verlies van een moeder moeilijk kunnen verwerken. Angstaanvallen hebben. Toch ergens verborgen voelen dat er een diepere boodschap is.
  • Voelen dat iets niet goed zit bij het opstarten van een bedrijf. Vanuit weten een goed aanbod neerzetten, maar voelend dat er iets niet klopt.
  • Voelen dat je helemaal op het verkeerde carrièrepad zit, maar toch geen keuzes durven maken.
  • Aandacht van mannen je levenskracht en -vreugde laten bepalen en zodra je zonder zit, je verloren voelen. 
  • Een hoofd bomvol gedachten hebben en je erin verliezen. Hierdoor besluiteloos worden, slapeloos, energieloos….
  • Een traumatische jeugdervaring die naar bovenkomt, terwijl jij eigenlijk vooral je intuïtie wou leren vergroten. Een ervaring die vanuit spiritueel perspectief opeens leidt tot persoonlijke groei.

Trajecten volgen het leven in alle aspecten. En alhoewel niet alles overeenkomt, zijn er zoveel overeenkomsten tussen mij en deze bijzondere vrouwen. 

Wat hen vaak helpt? Mijn openheid. Je bent niet alleen, ik heb eenzelfde iets ervaren. En kijk, je kunt ervan helen. Ik kwam van situatie a en vertel je waar ik nu sta. Het kan veranderen, al ben je nu soms bang van niet. 

Je kunt ervan leren en groeien. Je kunt het betekenis geven. Je kunt uiteindelijk met een glimlach kijken naar dat wat pijn deed, omdat het je zoveel brengt.

Je kiest niet voor mij als coach, maar iets roept jou. Als je een onderwerp of mail voorbij ziet komen, is er dat diepere gevoel. Hier wil ik meer van weten.

Ik kom naar jouw belevingswereld, dat is mijn kracht. Nodig je uit om het te verruimen. In jouw taal. In jouw proces. Ik daag je uit en maak daarbij gebruik van wat jij voelt en meemaakt. Er is altijd nauw contact tussen mij en coachklanten. Want in het alledaagse moment, zit zoveel verborgen. Boodschappen die je iets vertellen zodat je verder kunt.

En door dit bewustzijn steeds te vergroten wordt het voor coachklanten een nieuwe “way of living”. Je kunt zelf je leven zo mooi beïnvloeden, door oog te hebben wat het leven je geeft. Het voedt je intuïtie, wat vervolgens weer je vermogen doet groeien om antwoorden te vinden op al jouw vragen. Loopbaanvragen. Relatievragen. Blokkadevragen. Noem het maar op.

Elke sleutel tot groei ligt in jouw handen.

En het maakt mij een rijk mens. In een wereld die steeds minimalistischer wordt om mij heen, voel ik mij rijker en rijker. En ik ben ontzettend dankbaar voor mijn groei.