Jij leeft je verleden

Jij leeft je verleden

Jij leeft je verleden. Dat is niet wat je wilt toch? 

Om te beginnen, het is niet erg!! Dit is onderdeel van ons ervaren hier op aarde. Maar laat mij eerst even iets uitleggen over dat jij je verleden leeft.

Hoe weet jij dat een kopje thee heet is en het lekker is? Dat heb je in het verleden geleerd. 
Hoe weet jij dat een gevoel onrust is en dat je er snel vanaf wilt? Dat heb je in het verleden geleerd.

De betekenis die je aan heel veel in je leven geeft is gebaseerd op het verleden. Wanneer jouw partner je boos maakt, waarop is dat dan gebaseerd? Juist, het verleden. Wanneer je bang bent dat het niet goed komt, waarop is dat dan gebaseerd? 😉 

Kortom: Jij leeft je verleden.

Hart en ziel

Toch leef jij al meer en meer naar je hart en ziel. Je bent je verleden al voorbij. Dat vind ik geweldig! Feliciteer jezelf er vooral ook mee, elke dag! Je hebt een belangrijke mijlpaal van je zielsmissie al gehaald. Het meer loskomen van aardse systemen, zoals dualiteit, en het leven naar je verleden.

Welke nieuwe stappen heb jij al gemaakt of wil je nog maken?

Realiseer je dat boodschappen uit het verleden ook dan nog altijd erbij horen:

“Komt het wel goed?”, “Kan ik toch niet beter…?”, “Wie zit hierop te wachten?”, “Val ik door de mand?”. Misschien niet eens van jezelf, maar van een ander.

Realiseer je dat je er al voorbij bent.
Doe elke keer even een stapje naar achteren wanneer je angst of onzekerheid voelt. Word bewust dat dit het verleden is wat spreekt. 
Spreek uit dat jij naar de toekomst wilt: Ik leef de toekomst!

Kom je er even niet uit? Verbind je dan bewust met je toekomst. Wat wens jij heel hard? Wie wil jij zijn? Spreek het in in een voicebericht, zodat jij ernaar kunt luisteren. Jouw persoonlijke podcast vol met jouw energie. Lees dat boek vol hoge energie. Of verbind je met The New Essentials van Blessons, ook een “boek” vol hoge energie. Ga de natuur in.

Richt je aandacht op jezelf. Duik niet op Instagram in de wereld van afleiding en verleden triggers. Ga hooguit bewust naar die persoon die je hoge energie geeft.

De toekomst is er al

Het is een tijdslijn waarmee je je al kunt verbinden. Dat lukt beter als je meer en meer loskomt van het verleden. Ik ben gek op die nieuwe tijdslijnen. Ik help klanten ook vaak te connecten hiermee door visualisaties. Wat ze dan “zien” is zo magisch, het is een dikke boost naar de toekomst (en dikke vinger naar het verleden hihi)

Ik geef deze visualisaties ook aan mijzelf, dat is ook super gaaf. Ik doorbreek daarmee dan mijn “verleden denken” en open mijzelf naar mijn grootste potentie. Jij kunt dat ook!!

En dan kom ik weer uit bij wat telkens terugkomt als ik wegdroom met Blessons: Mijn diepe wens dat iedereen een super coach voor zichzelf is. Jouw ziel als coach. Mijn missie met Blessons.