Sarah Tjeerdsma | 42 | moeder | vriendin van | bonusmoeder | ondernemer

Leven en werken vanuit intuïtie en flow. Dàt is hoe ik ambieer te leven en dus ook te werken. Ondernemen in mijn geval. Ik wil anderen helpen om ook zo te leven en werken. Blessons is mijn antwoord hierop.

Intuïtief leven in flow, wat bedoel ik daarmee? Het leven brengt ons veel uitdagingen en kansen. Uitdagingen (door)leven en kansen zien en op het juiste moment instappen, kan alleen als je er echt voor open staat. Als je het grotere plaatje ziet en jouw rol daarin. Dat is mijn grootste levensles geweest. 

Te lang was ik aan het leven vanuit wilskracht. Vanuit moeten. Vanuit zekerheid. Ik heb er veel mee bereikt en daar ben ik dankbaar voor. Toch werd mij ook veel gespiegeld dat mijn leven niet helemaal “Sarah” was of wanneer ik niet plek gaf aan pijn of emoties. Ik heb ervaren dat door hier niet naar te luisteren, mijn potje energie leeg liep. En ik liet het ver leeglopen. Een duidelijke wake up call. Het leven heeft mij veel uitdagingen gegeven. Een scheiding, miskramen, het verlies van mijn dierbare aan zelfdoding, een dodelijk ongeval vlak voor mijn neus en tussendoor nog zoveel meer. Uitdagingen die mij soms zijn overkomen, maar ook sommige die ik zelf heb gecreëerd door niet dichtbij mijzelf te blijven. Ik deed daardoor dingen waar ik niet trots op ben. Kwetste mensen die dat niet verdienden. Raakte soms ver van mijzelf verwijderd.

Toch geloof ik erin dat uiteindelijk alles wat je overkomt een soort creatie van je ziel is, om van te leren. Soms leren om het anders te doen. Om jezelf ten diepste te ontdekken.

En dat daar wat moois te ontdekken valt leef ik nu elke dag. Ik had het nooit zo kunnen bedenken. Leven naar mijn pure zelf, brengt mij zoveel innerlijke rust, gave creaties, liefdevolle omgevingen, contacten die verrijken en zoveel meer. Het brengt mij ook veel uitdagingen, want opeens je leven omgooien maakt dat je ego tegenstribbelt. En dat meer dan eens;)

Mijn leven nu naast Blessons?

Ik heb mijn hart weer opengesteld voor de liefde en woon samen met een hele bijzondere vriend. Wij zijn een samengesteld gezin: mijn mooie dochter van 16 en bonuszoon van 14. Dit in Leeuwarden in een gezellige woning, met ook nog een kat en hond (die kreeg mijn vriend kado door met mij samen te gaan wonen).

Ik leef van mijn eigen bedrijf. Een coachingspraktijk waar de vele geluiden “Er zijn zoveel, iedereen doet het tegenwoordig” gehoord worden, maar mij niet tegenhouden precies te doen wat ik voel als het juiste. En dat dat klopt, dat voel ik ten diepste de meeste dagen van de week (hihi, ook ik ben natuurlijk weleens onzeker). Voordat ik mijn bedrijf begon, werkte ik in verschillende beleidsfuncties en als leidinggevende. Dit binnen het gevangeniswezen en sociaal domein. Zo nu en dan neem ik nog weleens een advies “klus” aan, omdat ik de bedrijfsdynamiek ook erg leuk vind.

Voor mijn klanten ben ik een bron van inspiratie, iemand die houdt van proeverijtjes geven. Zodat de ander mooie ontdekkingen doet over zichzelf, zoals bijvoorbeeld de kracht van de eigen intuïtie. Ik ben ook iemand die wake up calls geeft. De ander het laat inzien wanneer keuzes in bijvoorbeeld relaties of ondernemerschap vanuit ego worden gekleurd, om vervolgens samen te ontdekken wat je ziel te vertellen heeft. Ik help hiermee anderen om heel authentiek te leven en daardoor lief te hebben, te werken, te creëren, te manifesteren….

En niets is mij vreemd. Bij mij vind je geen oordeel, want ik begrijp je. Echt. Ik daag je juist uit in de ogenschijnlijke imperfectie, te ontdekken dat alles juist leidt naar jouw perfecte zelf.

Ik maak heel graag kennis met mooie gelijkgestemden en dat ben jij, als mijn woorden jou raken. Ik vertel je graag meer over wat ik doe en wie ik ben. En ik vertel heel graag aan jou wat ik voor jou kan betekenen (als coach, inspirator of doorverwijzer naar een ander prachtig mens in mijn netwerk).

Liefs, 

Sarah