slapeloosheid

Slapeloosheid

Je ligt maar te staren in het duister, maar kunt de slaap niet vatten.
Het is drie uur en weer word je wakker en kun je daarna niet in slaap komen.

De één heeft er meer last van dan de ander. Ik heb zelf veel slapeloze nachten beleefd al en weet precies hoe vervelend het is. Gelukkig krijg ik tegenwoordig hulp van bovenaf. Helpt het mij om steeds vaker niet naar andere “stemmetjes” te luisteren die Netflix een goede optie vinden.

Laatst kreeg ik “zomaar” een mooie manier toegereikt, toen ik weer eens naar het plafond aan het staren was. Ik volgde wat ik hoorde en schrok een beetje. Het was net of was er iets geshift. Het was stil in mij. Ik voelde mij wat vertwijfeld, ok zou ik zo in slaap vallen? Gaat de maalmachine (zoals ik mijn drukke hoofd dan noem) straks niet weer aan?

Ik viel in slaap. Werd pas de volgende ochtend wakker.

Maar als dat bij mij werkt, werkt het dan ook bij een ander? Ik moet eerlijk bekennen dat de dames die Wise woman, Rise volgen weleens mijn testobjecten zijn. Dit bedoel ik heel liefdevol🙏🏼😉 Toen één van de dames vertelde over haar slapeloosheid tijdens haar coachcall, vertelde ik haar over de mooie manier die zij ook kan proberen. Ik vertelde de stappen en ook zij viel vredig in slaap. Voelde opeens de rust als een warme deken. Een stil hoofd.

Ik deel dan ook in een filmpje deze oefening, zodat het jou wellicht ook mag helpen bij slapeloze nachten. Maar ook om te ontdekken op welke manier ik inspireer tijdens mijn coaching.

Volg de onderstaande link. Ik laat de perfectionist in mij los die graag in dit bericht een link wil, want de site werkt daar vandaag niet aan mee 🤪