Stilte retraite, gewoon thuis

De afgelopen weken was ik relatief stil richting de uiterlijke wereld. Stilte. Ruimte. Niets moeten, gewoon zijn. Alle aandacht voor mijn innerlijke wereld. Oef, dat is best moeilijk. Maanden worstelde ik hier tegenaan. Voelend dat ik mijzelf tijd en ruimte had te geven….maarrrrr daar had ik toch geen tijd voor!! I’ve got a business to run universe!! Ik moet zichtbaar zijn! Ik moet posten! Ik moet nieuwe klanten aantrekken voor het volgende kwartaal!

Toen mijn Macbook plotseling ter reparatie weg moest, vond ik opeens ruimte.Thx universe! Opeens stond ik het mijzelf toe om niet te blijven drukken op alles wat moet. Na een paar dagen besefte ik….we hebben zeeën van tijd en voelen toch altijd schaarste. Ik pakte het moment aan om te zijn. Even helemaal geen social media. Ook zo min mogelijk kijken voor mijzelf. Alleen ik en mijn schrijfblok, kaartendecks, boeken…niks digitaals….een minimum aan afleiding. Ouderwets bijna.

Synchroniciteit

De ontdekkingen ontroeren mij. Ik was in deze tijd vooral coach voor mijzelf. En de coachingsgesprekken die er waren….het zal je vast niet verbazen…daarin zat zoveel synchroniciteit. Wat ik net had doorlopen, kreeg nu plaats in “haar” proces. Magisch. Het bracht haar de versnelling die ik net had gehad. Een cosmische samenwerking, want door haar proces zag ik weer aanvullingen, die nog dieper gingen.

Menigmaal zat ik vol verwondering. “Wowsers, dit wat ik net doorkreeg is echt gaaf!!!” Dit zijn ging 100% over mijn innerlijke wereld vergroten, zodat dit mijn buitenwereld kleurt. 

Ik ging weer lagen door. Stond oog in oog met het bestaansrecht van mijn angst “door de mand te vallen” en kreeg ook ter heling daarvan zoveel moois aangereikt. Connecties uit het verleden stonden opeens in het heden, op een fysieke plek uit mijn verleden. Vet bizar, maar zo inzichtgevend. Een rollercoaster van spirituele groei.

Hallo wijsheid, goodbye angst

Mijn wereld schudde soms op zn grondvesten, terwijl ondertussen mijn plek op aarde steeds duidelijker werd. Mijn authentieke bezielde kracht. Ik ben, zoals Wiljo Dirkx al zo passend omschreef, zacht en krachtig. Ik heb “iets” te geven puur door mijn energie. De vorm waarin is vol mogelijkheden. “Al zit je in een veld met bloemen gewoon te zitten, mensen voelen dat ze bij jouw energie willen zijn”. Blessons is een mogelijkheid, maar er is meer. Nou gelukkig maar, want ik zie nog geen drommen mensen afkomen op mij in een veld haha.

Geen 10K omzet, maar creëren uit “what lights me up”

Mijn authentieke kracht nog dieper voelen, deed mij beseffen en vertrouwen nog meer resultaat los te laten. What lights me up? Dat is de relevantste vraag die ik mijzelf elke dag mag stellen. Daarin zit mijn pure vuur en ontdek ik precies wat ik heb te doen heb. 10K per maand, zichtbaarheid, aanbod om het mee aan te trekken…..nee, juist het loslaten….zodat overvloed in vrije vorm komt. Magischer dan ik zelf kan bedenken, dus ik stop met denken (althans probeer dat steeds minder te doen hihi).

Inside out leven

Mensen mij heen. De materiële wereld. Het zijn manifestaties vanuit mijn innerlijke wereld. Ik keek deze dagen om mij heen om weer eens te zien hoe bijzonder mooi het NU is. Alles. Zijn er dan geen wensen meer? Oh zeker wel!! Alleen zonder definitie of eindresultaat, omdat ik de afgelopen dagen zo duidelijk heb gevoeld dat door dit ruimte te geven….mijn ziel definitie geeft aan het allermooiste en soms verrassendste eindresultaat. Voor dat moment, want het leven is in beweging. Cyclisch. 

En ik draai daarin mee. Door wolken van vrijheid. Met vleugels van liefde. Voor mijzelf. Voor de wereld. Voor de aarde. Voor mijn plek en rol op deze mooie aarde. Juist in de huidige tijd.

Met een hart vol liefde schrijf ik dit. Met zoveel dankbaarheid🙏🏼

Universiteit van het leven

Er is het diepe besef dat ik deze afgelopen dagen een “universitaire” studie van mijn ziel, spiritteam, moeder aarde en het universum heb gekregen. Ik leef in de wetenschap dat wanneer ik ooit dit huidige aardse leven verlaat, dat ik dan een film van mijn leven te zien krijg. “Kijk Sarah, dit was je leven. Dit zijn belangrijke gebeurtenissen. Hier heb je van mogen leren. Daar zag je het nog niet. Dit lieve Sarah, was jouw zielsmisssie en de rol van anderen hierin”.

Maar ik voel heel duidelijk, ik heb de afgelopen weken een stukje van deze “film” mogen zien. Kijk Sarah, dit is er nu al. Dit is het grotere plaatje! Daar mag je van leren. Dit is onderdeel van je zielsmissie. Precies wat ik bedoeld ben nu te weten en te zien. Magisch toch?! Het was zo verhelderend en maakt dat ik weer duidelijker voel hoe verder.

Blessons als “storyteller”

Dat het deze “film” is die ik bij via Blessons door wil geven aan de ander. Een stukje van zijn of haar film creëren om te voelen wat is en wat nodig is. Waar je staat en waar je mag gaan. Samen met onze spiritteams ontdekkend.

Ik voel dat ik meer mag delen over “mijn film” en alles wat ik ervoor aangereikt krijg. Dus er komt een blog op mijn website. Het betekent ook dat ik ga downsizen qua aanbod, om zo veel meer de diepte in te gaan. Minder diversiteit is minder afleiding van wat er zo toe doet. Mijn aanbod is precies wat het nu moet zijn. Wise woman, Rise, de inspiratie blog en er komen dag retraites. Alles individueel op dit moment. Minder stress meer leven! Voor mij en voor jou!

Wanneer ben je succesvol?

Gister vroeg Johan (mijn vriend) aan mij: wanneer ben jij succesvol Sarah in jouw manier van kijken naar de wereld? Mijn antwoord in een notendop: Als ik datgene doe wat ik zelfs tot in het puntje van mijn teen voel als het juiste. Als ik datgene weet door te geven allereerst aan mijzelf en daarnaast aan de ander, de pure versie hiervan. Als ik een diep vertrouwen voel en er zelf super enthousiast van word. (als ik mijn energie mag geven….nog geen veld met bloemetjes….maar in “what lights me & my energy up”)

Als ik de flow van het leven volg. Mijn zielenpad loop. De ups and downs, omdat ze allemaal betekenis hebben. En nee haha, mijn vriend begrijpt dat niet allemaal. Maar ik voel het helemaal tot in het puntje van mijn allerkleinste teentje. En boy, wat word ik daar gelukkig van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *