Wat heb je aan die spiritualiteit?

Spiritualiteit is eigenlijk bewustwording, bewust ZIJN en het vergroten van je intuïtie. 

Ja leuk, maar kom eens met een voorbeeld. Wat heb je daaraan en wanneer gebruik je dat?

Het leven brengt je veel situaties waarin je bewuster kunt worden en de kans krijgt om als persoon te groeien. Van grote life events, tot alledaagse situaties. Ze brengen je allemaal groei. Brengen je allemaal dichterbij jezelf, als je AANdacht hieraan geeft. Bij Blessons leer je op prachtige manieren om veel aandacht te geven aan al wat leeft.

Een “alledaags” voorbeeld: Waarom zit die collega bij het werkoverleg zo in jouw allergie? Picture this: Het overleg begint. Meneer zegt 1 woord en jij hebt hem al geknipt en geschoren. Wanneer je daarover meer ontdekt, dan durf ik jou te verzekeren dat je veel over jezelf leert en ziet waar je nog mag groeien. Maar veel belangrijker: jij krijgt het podium van jezelf. Tijdens dat of een volgend werkoverleg: om te voelen wat jouw boodschap in dat overleg is en daar echt voor te gaan staan. Maar als langere termijn resultaat: Ontdek je meer en meer over wie jij bent en jouw authenticiteit. Het gaat over jouw persoonlijk leiderschap.

Het gaat over afpellen. Jouw podium vergroten. Jouw missie ontdekken. De ingrediënten zien die jou zijn gegeven. De thema’s die jij mag doorleven of oplossen. Jouw skills in beeld krijgen. 

Met dit alles in beeld weet jij wie je bent, wat je in grote lijnen hebt te doen, wat je valkuilen zijn, je talenten. Je leert hierdoor big time te vertrouwen. In jeZELF. Altijd het zelf met hoofdletters, omdat jij veel meer bent “then what meets the eye”. 

Zie jij dat? Ziet de ander dat of durf je dat te laten zien? Het is deze bewustwording, dit bewust ZIJN en precies dat intuïtief handelen wat hieraan grondslag geeft.

In contact met dat diepere en magische deel van jezelf verras jij jezelf met wat jij kunt doen en bereiken. Jouw creativiteit. Jouw authenticiteit. Door elke keer AANdacht aan jezelf te geven, zul je merken dat twijfel, onzekerheid, besluiteloosheid, angst minder en minder wordt. Doordat je het sneller herkent en ingrijpt. Of doordat het zelfs oplost. 

Hoeveel mooier kun jij zijn zonder angst, twijfel, besluiteloosheid of onzekerheid die je leven kleurt? Daarover gaat spiritualiteit. 

Het toont jou een pallet wat jouw “way of living” voor nu en in de toekomst kleurt. Omdat je jezelf ruimte, vertrouwen en liefde leert te geven, om je te blijven ontwikkelen en innoveren. Met alles wat resoneert vanuit je hart. Het ego leer daardoor stiller te zijn. Je innerlijke wereld wordt groter en groter en kleurt je uiterlijke wereld ipv andersom. Dat je iets moet zijn en dit druk geeft.

Het kleurt je relatie met jezelf, partner, kinderen en iedereen mooier. Relaties zijn zo’n mooie graadmeter van je persoonlijke ontwikkeling. Waar ging je laatste irritatie over? Wat ontroerde je als laatste of maakte je heel blij? Het zegt alles over jou en waar jij staat. 

Spiritualiteit kent zoveel verschillende mogelijkheden. Alleen dat al aandacht geven is prachtig. Zo ontdek je wat bij jou past. In het hier en nu, want ook dat verruimt. Ik vind dit zo’n prachtige ontdekkingstocht om te begeleiden. Het is mijn wens binnen Blessons om de ander te laten proeven aan veel moois. Ik breng het op je pad. Sprokkel een paadje aan steentjes. Aan jou welk steentje jouw steppingstone is….op naar jouw volgende zuivere avontuur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *