Unleash de authentieke jij!

Wise woman, Rise is een bijzonder individueel programma. Een coachingsprogramma wat jou helpt te voelen hoe bijzonder jij bent en wat jij, ja juist jij, in het bijzonder te geven hebt. Aan jezelf allereerst, maar ook aan de ander. 

Het programma brengt jouw dichterbij jouw zielsmissie. Brengt aan het licht waar nog mooie stappen van groei liggen. Brengt jouw manieren om dit op een fijne manier aan te gaan.

Het laat jouw “inner” Wise woman helemaal tot bloei komen. In contact met jouw ziel, spirit team en onmetelijke wijsheid wat in jou zit, ontdek jij meer en meer.

Het programma brengt jou een diepe verbinding met je innerlijke wereld, zodat jij in elke situatie jouw antwoorden weet te vinden.

Voor jou als bijzondere vrouw in deze bijzondere tijden van transformatie. 

Voor jou als lichtwerker zodat jij nog puurder mag geven.

Wil jij...

  • Innerlijke wijsheid “unlocken”
  • Meer connectie met je zielsmissie
  • Manieren leren om dagelijks jezelf te “upgraden”
  • Je besluitvaardig voelen, omdat je 100% voelt dat dit jouw pad is
  • Mannelijke en vrouwelijke energie laten samenwerken
  • Meer rust en vrijheid ervaren
  • Vol vertrouwen doen wat jij verlangt
  • Wat je niet meer dient liefdevol laten zijn

en/of:

  • jouw spirituele onderneming authentieker en zuiverder leiden, door jezelf als ontvangkanaal van het universum en hogere zelf nog meer ontwikkelen en openen?

Wil jij leven in bezielde kracht?

In Wise Woman, Rise volg je prachtige thema's die je tot nieuwe inzichten zullen leiden...

Connection

Sterke verbinding met jouw vrouwelijke en innerlijke kracht.

Presence

Straal uit en trek aan wie jij ten diepste bent.

Power

Versterking van je intuïtieve vermogens.

Trust

Meer vertrouwen in jezelf en de stappen die jij mag zetten.

Dedication

Je echt verbinden aan je zielsreis. Focus!

Devotion

Toewijding aan datgene wat je voelt dat je te doen hebt.

Hoe ziet het programma eruit?

Wise woman, Rise is een individueel coachingprogramma waarbij jij op meerdere manieren en door meerdere kanalen uitgedaagd wordt. Het programma start met een startsessie, zodat van de start tot het einde van het programma dit programma helemaal jij is!

Prachtige thema's

In dit inspirerende, 3 maanden durende online programma volg jij prachtige thema’s als: connection, presence, power, trust, devotion en dedication. Elk thema wordt zo opgebouwd en ingevuld, dat jij geopend wordt voor de volledige potentie ervan. Het bijzondere is dat door de vele vormen van interactie, de thema’s echt jouw persoonlijke proces en ambities volgen. 

Online 1-op-1-sessies

Je ontvangt nu maar liefst 6 (normaliter 3) exclusieve online 1-op-1 coachsessies van 1,5 uur (twv €297,- per sessie) die jij tijdens de 3 maanden of binnen 3 maanden na afsluiting van het programma zelf kunt inplannen. Tijdens deze sessies breng jij jouw thema in. Tijdens de sessie wordt gewerkt met energie en healings, opstellingen, visualisaties, business (to be) coaching, praktische nuchtere tips en al wat nodig is om jou de antwoorden te geven die jij op dat moment verlangt. De sessies vinden plaats via Zoom. Wil jij heel heel graag op een fysieke locatie afspreken? Ook dat is mogelijk.

Tijdens de startsessie staat jouw wens en proces centraal. Aan de hand van deze sessie wordt de start bepaald en de eerste online omgeving gevuld. Ook bespreken we jouw persoonlijke situatie en op welke manier jij Wise woman, Rise mag integreren en heel praktisch, wanneer jouw coachsessies en feedback het beste plaatsvinden.

Online omgeving

De online omgeving is echt jouw persoonlijke bron van wijsheid en inspiratie. In elk thema vind je mooie inzichten, wijsheden en oefeningen om jou te openen voor jouw inner power en wijsheid. Je vindt ze door in te checken in een online omgeving. Wanneer je deze mooie thema’s doorlopen hebt, zul je merken dat je een schat in handen hebt gekregen om in elke situatie in je leven in te zetten. In de online omgeving is veel interactie mogelijk. Hierdoor blijf je dedicated en kun je direct je vragen stellen waar ze leven.

 Alles stroomt
 
Joy
 
No limits
 
Groter zelfvertrouwen
 
Energie

Sparkle

Wat kan Wise woman, Rise voor jou betekenen?

Creatiekracht


Vrijheid

Manifestatiekracht
 
Vrouwelijkheid
 
Je krachtiger voelen

De rem eraf!

Call inplannen

Wil jij eens ervaren hoe coaching bij mij eruit ziet? Of zoek je meer informatie over het programma? Wil je jouw situatie voorleggen om te ontdekken of Wise woman, Rise jouw pad is?

Plan dan een call in (kennismaking online) via de planner.

Sarah Tjeerdsma

Wil jij graag coaching in een andere vorm? Wellicht een losse sessie voor een specifiek vraagstuk in je leven?

Neem dan contact met mij op en dan onderzoeken wij in welke vorm wij mogen samenwerken.

Praktische info

YES, ik wil de powervrouw in mij ontwaken
Let´s go 100%
YES, ik wil 2021 met toewijding starten naar wie ik écht ben
Let´s go 100%
YES, ik wil zoveel joy beleven en ontdekken...
Let´s go 100%
YES, ik wil Wise woman, Rise aan mijzelf geven!
Let´s go 100%

Ervaringen vanuit mijn online programma's